IVAN RESEARCH INTERNATIONAL SRL
deținătorul de drept al site-ului, îşi rezervă dreptul de a transmite spre folosință toate drepturile de proprietate intelecutală, cât şi materialele de promovare, oricărei persoane fizice sau juridice, în baza unui contract încheiat de ambele parți.

Art. 1 Datele companiei

Totalitatea conținutului utilizabil si vizitabil accesând pagina de Internet bogdanmihaiivan.ro denumita in continuare „site”, reprezintă proprietatea intelectuală a IVAN RESEARCH INTERNATIONAL SRL.

Firma care administrează site-ul bogdanmihaiivan.ro este IVAN RESEARCH INTERNATIONAL SRL, numita in continuare “Vânzător”, înregistrata la Registrul Comerțului cu nr. J29/2280/2021, având CUI 44913349.

Parcurgerea si folosirea site-ului bogdanmihaiivan.ro de către utilizator reprezintă acordul acestuia fără limitări sau rezerve a prezentelor Termeni si Condiții. Orice achiziție efectuată pe acest website este supusă Termenilor și Condițiilor aici menționate și a Legislației relevante.

Denumit in cele ce urmează „Utilizator”, acesta este orice persoana fizica sau juridica care folosește site-ul cu scopul de a se informa sau de a achiziționa produsele comercializate prin intermediul acestuia. Utilizatorul poate folosi site-ul doar in condițiile in care este de acord si respecta Termenii si Condițiile.

Prezentul text reprezintă cunoașterea si obligativitatea IVAN RESEARCH INTERNATIONAL SRL de a respecta legislația romana in vigoare.

Prin însușirea prevederilor menționate in Termeni si Condiții, Utilizatorul ia la cunoștința si își asuma consecințele rezultate in urma nerespectării prevederilor menționate. Pentru orice fel de nelămuriri legate de Termeni si Condiții, IVAN RESEARCH INTERNATIONAL SRL se pune la dispoziția dumneavoastră in timpul programului de lucru menționat in subsolul paginii sau in pagina de contact.

Pentru sesizări se folosesc datele de contact aflate pe site in subsolul paginii, cele din pagina de contact sau cele de la finalul acestui document.

Art. 2 Politica de confidentialitate

Colectarea datelor personale introduse de catre Utilizator in orice formular de pe acest website are ca scop informarea Utilizatorului referitor la statusul unei reparatii, contactare, prezentarea unor produse sau servicii, comunicarea costurile de reparatii, informare, promovarea marcilor, livrarea produselor reparate, expedierea materialelor promotionale prin mijloace electronice. Nu sunteti obligat sa furnizati aceste date, insa acestea sunt necesare la prelucrarea cererii dvs si onorarea serviciilor oferite de IVAN RESEARCH INTERNATIONAL SRL In acelasi scop sunt folosite datele furnizate telefonic, prin e-mail sau verbal.

Utilizatorul este direct raspunzator de datele pe care le pune la dispozitia site-ului, luandu-si obligatia de a furniza date reale. Orice eroare sau prejudiciu survenite in urma declararii unor date false sau eronate nu constituie obiect de raspundere din partea Vanzatorului, eventualele prejudicii produse Utilizatorului din aceasta cauza fiind suportate de catre acesta.

Daca unele din datele furnizate de dumneavoastra sunt incorecte sau incomplete, avem rugamintea sa ne contactati cat mai curand pentru rezolvarea situatiei.

In urma introducerii datelor cu caracter personal, Utilizatorul isi exprima acordul sa primeasca informatii, materiale promotionale prin intermediul e-mail, apel telefonic, SMS, Posta/Curieri sau alte modalitati de comunicare.

Art. 3 Litigii

In cazul apariției oricăror neînțelegeri intre Vânzător si Utilizator, se va încerca rezolvarea acestora pe cale amiabila. In cazul apariției unui litigiu, pârțile accepta, conform legislației in vigoare, competenta instanțelor judecătorești de la sediul Vânzătorului pentru profesioniști și conform legii pentru consumatori.

Art. 4 Copyright,  Proprietate Intelectuală și Industrială

Pozele aferente sunt proprietatea Vânzătorului, orice folosire neautorizata a acestora intrând sub sancțiunile legislației in vigoare. Bannerele publicitare si textele acestora sunt, de asemenea proprietatea Vânzătorului. Logo-urile operatorilor de telefonie sau date afișate pe site sunt proprietatea respectivelor entități, orice drept asupra acestora aparținându-le. Logo-urile producătorilor sau ale firmelor de curierat cu care Vânzătorul colaborează sunt proprietatea companiilor respective, ele constituind proprietatea acestora, Vânzătorul afișându-le pe site doar in scop informativ.

Întregul conținut a site-ului, incluzând dar nelimitându-se la logo-uri, reprezentări stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau conținut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a Vânzătorului. Folosirea acestor de către alte persoane (fizice sau juridice) este interzis. Legislația relevantă în materie fiind aplicabilă inclusiv pentru despăgubiri. Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe, Codul civil Român, LEGE nr. 202 / 2000 (*actualizata*) privind unele măsuri pentru asigurarea respectarii drepturilor de proprietate intelectuala în cadrul operațiunilor de vămuire, Cyberlaw.

Nimănui nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul către terți modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricărui Conținut in orice alt context decât cel original intenționat pe site, fără acordul scris al proprietarului.

Utilizarea personală non comercială conform destinației inițiale, în concordanță cu scopul urmărit de Vânzător este permisă limitat.

Nu constituie obligație contractuala transmiterea către Utilizator prin orice mijloc de comunicare, accesare sau vizualizare de către acesta a conținutului, fără intenția de a produce modifica sau stinge raporturi juridice a vânzătorului.

Art. 5 Dispozitii finale

Valoarea maxima a obligatiilor IVAN RESEARCH INTERNATIONAL SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare, este valoarea sumelor incasate de Vanzator de la clientul respectiv.

Ofertele si produsele prezentate pe site-ul Vanzatorului sunt disponibile in limita stocului.

Vanzatorul isi rezerva dreptul unilateral de a schimba, corecta, adauga si/sau retrage acesti termeni fara o notificare prealabila, aceste schimbari intrand in vigoare in momentul publicarii pe site.

Informatii companie:

IVAN RESEARCH INTERNATIONAL SRL

44913349 ; J29/2280/2021

CAMPINA, Str. BLD. CAROL I, Nr. 11, Bl. P4, Sc. A, Et. parter, Ap. 4, județ PRAHOVA

E-mail: contact@bogdanmihaiivan.ro