PUNEREA CORPULUI ÎN STARE DE VINDECARE

Rezultate incontestabile
Acest program de lucru cu sinele îţi oferă informații şi sfaturi prețioase, tehnici practice – ghidate PAS CU PAS, a căror eficiență este dovedită ştiințific.
Descoperă cum să creşti capacitatea de vindecare cu 80-100% în 60 de zile (chiar şi mai repede de atât). A ta şi a celor dragi ție.
Corpul nostru a fost înzestrat la naştere cu ceva care ar putea să vindece orice problemă de sănătate.
Este vorba despre SISTEMUL IMUNITAR, sistemul vindecător din organismul nostru, care este programat să ne protejeze și să ne păzească de orice virus sau orice bacterie intrate în corpul nostru, distrugându-le, indiferent de tipul acestora.

Fiecare om dispune de acest sistem de vindecare, care poate trata orice problemă de natură fizică. Ne naştem cu acest sistem de autovindecare.

Cercetările științifice au demonstrat că suntem proiectați să ne autovindecam și autoreglăm corpurile. Toate organele corpului au abilitatea de a se autovindeca şi de a repara leziunile genetice, chiar şi organele despre care credeam că nu este așa. Țesutul spinal, țesutul pancreatic, țesutul inimii, țesutul cerebral, toate organele corpului pot inversa efectele bolii și dezechilibrelor din organism, conform studiilor și dovezilor științifice efectuate asupra miilor de persoane.

Totuși, SECRETUL este să se afle într-un mediu propice. Pentru asta trebuie să creăm acest mediu pentru a beneficia de vindecare.

În acest program vom învăța împreună PAS CU PAS:

  • Cum să creşti capacitatea de vindecare cu 80-100% în 60 de zile (chiar şi mai repede de atât) şi să te bucuri de viață;
  • Pașii concreți prin care activezi sistemul vindecător al corpului;
  • Secretul despre cum să creezi mediul propice pentru a beneficia de vindecare;
  • Cum să eliberezi stresul de la nivel celular;
  • Cum să accesezi energia vindecătoare și cum să lucrezi cu ea (tehnica și procesul în sine);
  • Cum să accesezi acele frecvente care te vor vindeca în mod real;

Vom lucra în mod practic spre a accesa “farmacia lui Dumnezeu” din interiorul nostru, capabilă să creeze orice substanță necesară procesului de vindecare;

Programul este creat pe fond muzical cu frecvența de 580 Hz. (frecvența și sunetul iubirii) care transformă literalmente ADN-ul. Frecvența de 528 hz. mai este cunoscută drept sunetul „Miracolului”. Poate produce influențe remarcabile şi schimbări extraordinare la nivel celular.

Acest program este întărit de un studiu recent al unui grup de medici cercetători, condus de Dr. Joe Dispenza, care a demonstrat pe un eșantion de 3.500 de persoane cum corpul fiecăruia poate produce aprox. 1400 de substanțe specifice refacerii, regenerării și vindecării întregului organism, după primele 15 min. de lucru cu sinele, accesând puterea secretă a 3 elemente ce determină vindecarea, pe care le vei găsi în acest program.

Sub 3% din populația lumii cunoaște și conștientizează aceste mecanisme și vreau să îți ofer și ție această cunoaștere care transformă în mod real. Atât sănătatea ta, cât și cea a familiei tale.

Sunt nenumărate cazuri de persoane care s-au vindecat de felurite blocaje sau probleme de sănătate după câteva zile, săptămâni, iar în unele cazuri luni de lucru cu sinele, pentru că au ales să acceseze puterea celor 3 elemente care vindecă în mod real.

Recomandarea mea este ca acest program să fie repetat în fiecare zi, până la vindecarea completă a corpului.

Şi pentru că cel mai important pentru mine este ca tu să fii mulţumit(ă) de program şi de investiţia făcută, îţi ofer nu doar o promisiune, ci şi o GARANŢIE: dacă după 60 de zile corpul nu este pus în stare de vindecare, PRIMEŞTI TOŢI BANII ÎNAPOI!

Pentru că sunt sigur de calitatea acestui program!

Înscriindu-te în acest program vei investi într-o viață calitativ mai bună, îți garantez!

Condiția este ca tehnicile de lucru să fie aplicate zi de zi.

290 lei
icon2-min

Durata

00:50:19

icon2-min

Perioada acces

12 luni

icon2-min

Garanția calității programului

icon2-min

Puteți lucra împreună cu toată familia

"Practicând aceste tehnici, mi-am îmbunătățit considerabil starea de sănătate!"
Daniel V.
“Programe care mi-au schimbat întreaga viață. Mulțumesc şi îti sunt recunoscătoare pentru tot...“
Daniela G.
"Markerul tumoral de la nivelul ovarului care era 378 de unități, a scăzut la 21... Iar cele 5 chisturi canceroase au dispărut... Nu îmi vine să cred...!“
Ioana T.
“Nu pot decât să vă mulțumesc din tot sufletul pentru că mie personal mi-ați schimbat viața, iar Bunului Dumnezeu îi sunt recunoscătoare pentru inspirația care m-a determinat să mă înscriu în program!”
Romelia F.
"Tumora malignă de la sânul drept a scăzut de la 4,6 cm., la 1,2 cm., după primele 11 săptămâni... Ce pot să spun, decât: Mulţumesc din toată inima mea!"
Carmen S.
"Bogdan, îți mulțumesc că mi-ai oferit posibilitatea de a vedea ceea ce nu poți percepe cu ochiul liber.“
Catalin D.
"Mi se pare incredibil... Analiza ASLO (indicatorul unei infecții din corp) care nu scădea sub nici o formă, indiferent de tratamentul pe care îl luam, a scăzut de la 900 de unități, la aproape jumătate, după 2 luni...”
Roxana S.
"Am descoperit o mulțime de lucruri de care habar nu aveam. Bogdan, ce faci tu pentru noi și pentru toți oamenii… este neprețuit, este de o valoare inestimabilă.”
Liliana A.
"Aveam 9 tipuri de analize, praf... Și o poliartrita reumatoidă cu dureri cumplite de articulații. Iar după 4 săptămâni, durerile efectiv au dispărut, iar toate analizele, facute la aceeasi clinică, au ieșit perfect, în limitele normale. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că te-am întâlnit, Bogdan!"
Elena U.
"Investiția în aceste cursuri este infimă în comparație cu ceea ce am primit la schimb: un nou mod de gândire, un nou mod de viată. Dacă doriți o schimbare benefică în viață voastră, recomand aceste programe!”
Adriana D.
"Simțeam că trebuie să fac ceva pentru mine, pentru familia mea. Am găsit pe facebook anuntul cu începerea programelor de lucru cu sinele. Aici am învătat cum să aplic tehnicile de punere în stare de vindecare. Investiția de timp şi bani este minimă în raport cu ceea ce am primit. Plec din această experientă trăită alături de Bogdan cu o mare bucurie în suflet!“
Oana M.
"Este cea mai mare bucurie pe care o simt! După ce am fost diagnosticată cu infertilitate, în diferite centre de sănătate din țară, începusem să accept că nu pot avea copii. Însă după ce am cunoscut tehnicile de lucru cu sinele predate de Bogdan, am avut parte de cea mai mare binecuvântare: am reușit să rămân însărcinată! Iar acum, la aproape 2 ani, vine și cel de-al doilea bebe!!!"
Cătălina M.

Autorul programului

| Bogdan Mihai Ivan
Consultant psiho-emoțional, cadru didactic, terapeut şi cercetător al tehnicilor de punere în stare de vindecare.

De peste 14 ani ajut oamenii să obțină echilibrul atât pe partea de sănătate, cât și pe partea de relații și destin.

Cercetând sute, chiar mii de persoane care s-au vindecat (atât sufletește, cât și fizic), mi-am dat seama că omul, pentru a se vindeca cu adevărat, este necesar ca mai întâi, să conștientizeze și să înțeleagă mecanismele care guvernează atât lumea interioară (din lăuntrul său), cât și lumea exterioară.

Am fost martorul multor remisii spontane ale unor probleme de sănătate ce nu aveau soluții. Însă starea de sănătate este o consecință. Este foarte important ca mai înainte să se creeze mediul specific de vindecare.

Ședințele individuale, cursurile pe care le organizez, programele online ce presupun lucru cu sinele, toate au acest scop.