Întrebări frecvente

  1. Cum pot să achiziționez programele online?

După ce adăugați Programele în “Coşul meu”, puteți opta pentru plata cu card sau transfer bancar. Pentru plata cu cardul accesul este instant. În cazul transferului bancar, trimiteți-ne o confirmare de plată, pe adresa de email bogdanmihaiivan@gmail.com pentru a finaliza comanda.

2. Cum pot intra în cont pentru a accesa programele?

Paşii pentru accesarea Programelor îi regăsiti în clipul video de mai jos:

3. Pot primi mai multe detalii despre programe și modul de lucru?

Vă recomand să începeți cu Programul 3 care conține o analiză profundă a cauzelor subtile a tuturor problemelor, cât și pașii către obținerea echilibrului asupra sănătății, a relațiilor și a destinului propriu.
Apoi continuați cu Programul 2 pe care îl parcurgeți săptămânal sau chiar de 2 ori/săptămână.
Iar Programul 1, îl parcurgeți zi de zi, dacă sunt probleme de sănătate sau dezechilibre.

Primul program “Punerea corpului în stare de vindecare în 60 de zile” are o durata de 50 minute. Acest program este important să fie repetat în fiecare zi, cu toți pașii descriși. Este un proces repetitiv, foarte important. Ora la care optați să lucrați este alegerea dumneavoastră. Astfel, emoțiile generate vor schimba mediul interior al organismului din unul acid (specific problemelor de sănătate), într-unul alcalin, specific punerii în stare de vindecare. Acest program presupune o meditație complexă, în care veți sta cu ochii închiși și veți fi ghidat(ă), pas cu pas, către tot ceea ce trebuie să simțiți, să vedeți și, la fel de important, cum să respirați. Urmând programul, zi de zi, veți putea observa schimbări majore în starea dumneavoastră fizică, mentală și emoțională, după primele 60 de zile.

În același timp, este important să parcurgeți și Programul 2 “Calea către vindecarea sufletului și a vieții”, fiind o continuare a Programului 1. Este o călătorie către eliberare sufletească. Acest program, poate fi repetat o dată sau de două ori pe săptămână, până simțiți că v-ați eliberat sufletul de încărcătura emoțională negativă și ați făcut pace cu fiecare om pe care l-ați întâlnit în această viață. Este foarte important ca toți pașii descriși în program să fie făcuți cu exactitate, în special scrisoarea. Acesta are o durată de 80 minute.

Programul 3 “Vindecăm România”, îl puteți reasculta ori de câte ori simțiți, conținând o analiză profundă a mecanismelor subtile care determină în mod real vindecarea trupului, a sufletului și a destinului unui om. Pentru mai multe detalii despre programe, puteți intra aici: